ABOUT

ABOUT

静寂と喧騒が交わる池ノ上駅至近の線路沿いに、
様々なアート⽂化を発信するギャラリー「QUIET NOISE arts and break(クワイエット ノイズ アーツ アンド ブレイク)」が、2016年3月にオープンしました。

人の心に作用するものをアートと考え、日々の生活にアートを取り入れるライフスタイルを提案し、ジャンルに捉われない様々なアートを展示・販売しております。
また、アートをより身近なものとして捉えていただこうと、ギャラリー内にはコーヒースタンドを併設。
スペシャルティコーヒーを飲みながら、気軽にアートに触れる時間と空間を提供いたします。

Where there is silence and noise intersecting near the railroad of Ikenoue Station, a gallery introducing various art culture opened in March, 2016.
Thinking of art as an affect to people’s hearts, we would like to offer a suggestion in bringing art into daily lifestyles.
We display and handle all types of art.Hoping you can feel familiar to art, we also have a coffee stand inside the gallery.
Feel free to come by and enjoy art while you sip our specialty coffee.

QUIET NOISE arts and break

  • OPEN: 11:00〜20:00(火曜定休/closed on Tuesday)
  • 2-45-2 1F Daizawa, Setagaya-ku, Tokyo
  • >> Google Map
  • Tel. 03-5738-8440
  • Mail. info@quietnoise.jp

MAP

- COFFEE

コーヒースタンドでは、セレクトしたお菓子を日替わりでご用意いたします。
コーヒーを飲みながら作品をご覧いただけるほか、テイクアウトのみのご利用も可能です。
「OBSCURA COFFEE ROASTERS(三軒茶屋)」と「コクテル堂(山梨県・韮崎)」で焙煎したコーヒー豆を使用。ご注文をいただいてから1杯づつ丁寧に淹れる味わいは格別です。

■LIGHT COFFEE
コーヒー豆の持ち味を最大限に感じられる焙煎が特徴の三軒茶屋OBSCURA COFFEE ROASTERSの豆を使用。
農園単位で買い付け、こだわり抜いた豆の旨味をダイレクト且つスッキリと楽しめるよう、エアロプレスにて抽出し提供します。
■DARK COFFEE
豆を数十ヶ月ねかせ、深く焙煎したコクテール堂のエイジングコーヒー豆を使用。
エイジングコーヒーの深煎りだからこそ出せるコクと甘みを引き出すため、ドーナツ型ドリッパーにて抽出します。
■FOODに関して
店内で焼き上げるマフィンをはじめ、セレクトした日替わりのお菓子やKAISOの食パンを使用したクロックムッシュをご用意しております。

At the coffee stand, you can enjoy our daily freshly baked muffins and specially selected sweets.Drinking coffee while observing of course, taking out is also possible.
We provide coffee from "OBSCURA COFFEE ROASTERS(Sangenjyaya)" and "Kokuterudo(Yamanashi,Nirasaki)"'s roasted beans. After an order, made one at a time with care, your coffee will be exceptional.

■LIGHT COFFEE
Using OBSCURA COFFEE ROASTERS beans, savor the best of the original flavor of the beans. To make it refreshing at the same time, it is extracted by the AeroPress.
■DARK COFFEE
Using Kokuterudo's 10 month aged roasted beans. To provide the rich and sweet flavor of the deeply roasted beans, it is extracted by the doughnut shaped dripper.
■About FOOD
As well as freshly baked muffins, we daily select the best sweets and make Croque Monsieurs from KAISO's loaf bread.

img_coffee01

img_coffee02